SWS doporučuje Microsoft software
 

Office 365 Bootcamp 2.0

Vážený partnere,
rádi Vám pomůžeme se vzděláváním a zdokonalováním v produktech Microsoft, proto jsme pro Vás připravili další sérii seminářů na Microsoft Azure a Office 365.

Oproti minulé sérii seminářů byla agenda semináře inovována, aby jste dostávali neustále nové a aktualizované informace, které by vám mohli pomoci ve vašem businessu v cloudových službách.

Navíc jsme program obohatili o prezentaci Romana Šuka z firmy Conectio, která je zaměřená vyloženě na zvýšení prodejnosti cloudových služeb a získávání nových zákazníků.

Těšíme se na Vaši účast.

Kdy a kde

25. 10. 2017, Brno
Hotel Bobycentrum, Sportovní 559/2a, 602 00 Brno

Program

Prezentuje:

  • Pavel Salava, Business Architekt
  • Roman Šuk, Social selling strategist
08.40Snídaně, registrace.
09.00Novinky v Office 365 – představení nových služeb (Outlook Customer Manager, Connections, Listings, Invoicing, MileIQ) a přehled novinek v stávajících službách.
10.30Přestávka
10.45Co je to Microsoft 365? Stručné představení komplexní výbavy pro moderního uživatele z pohledu zákazníka i partnera. Windows 10 a Office 365 také bezpečnostní nástroje a služby pro správu počítačů a na nich nainstalovaného softwaru. Zjednoduší licencování a nabídnou větší množství služeb.
11.15Bezpečnost a nařízení EU General Data Protection Regulation – představíme si celou řadu vestavěných bezpečnostních technologií a důležité nástroje Microsoftu (SecureScore a Security&Compliance) pro zajištění maximální ochrany dat a jak vám mohou pomoci splnit technologické požadavky GDPR.
12.30Oběd
13.30Inspirace od zákazníků Office 365 – Na praktických příkladech si projdeme různé případové studie, proč si zákazník vybral Office 365, co mu to pomohlo vyřešit. Dále si vysvětlíme jak představit hodnotu Office 365 (demo a nabídka) a jaká je podpora Microsoftu.
15.00Jak prodávat v době cloudu a zvýšit si zisk - Zjistíte, jak některé firmy změnily prodej a nedaly šanci konkurenci, která zůstala u prodeje IT do IT. Na příkladech uvidíte, jak některé společnosti změnily svůj marketing, prodej, služby a zajistily si zvýšení ziskovosti. Odnesete si několik tipů, které budete moci vyzkoušet ihned po semináři.
16.00Ukončení

Registrace

Co je důležité pro účast na semináři?

Podmínkou pro účast na semináři není mít s sebou vlastní notebook. Ale pokud byste jej měli s aktivním Office 365, benefitem v rámci partnerského programu MPN, budete si moci reálné ukázky vyzkoušet přímo s námi.Na předplatné mají nárok partneři s Microsoft Action Pack, Silver a Gold kompetencí. Při aktivaci postupujte dle návodu. V případě potíží s aktivací kontaktujte regionální podporu.

Co si odnesete?

Bližší informace získáte na telefonu +420 727 924 878 nebo e-mailu ms@sws.cz.