SWS doporučuje Microsoft software
 

Office 365 Bootcamp 2.0

Vážený partnere,
rádi Vám pomůžeme se vzděláváním a zdokonalováním v produktech Microsoft, proto jsme pro Vás připravili další sérii seminářů na Microsoft Azure a Office 365.

Oproti minulé sérii seminářů byla agenda semináře inovována, aby jste dostávali neustále nové a aktualizované informace, které by vám mohli pomoci ve vašem businessu v cloudových službách.

Navíc jsme program obohatili o prezentaci Romana Šuka z firmy Conectio, která je zaměřená vyloženě na zvýšení prodejnosti cloudových služeb a získávání nových zákazníků.

Těšíme se na Vaši účast.

Kdy a kde

27. 9. 2017, Praha
sídlo společnosti Microsoft, Vyskočilova 1561/4a, 140 00 Praha 4 (Na recepci Microsoft Vás nasměrují na konkrétní místo)

Program

Prezentuje Pavel Salava, Business Architekt

08.40Snídaně, registrace.
09.00Novinky v Office 365 – představení nových služeb (Outlook Customer Manager, Connections, Listings, Invoicing, MileIQ) a přehled novinek v stávajících službách.
10.30Přestávka
10.45Co je to Microsoft 365? Stručné představení komplexní výbavy pro moderního uživatele z pohledu zákazníka i partnera. Windows 10 a Office 365 také bezpečnostní nástroje a služby pro správu počítačů a na nich nainstalovaného softwaru. Zjednoduší licencování a nabídnou větší množství služeb.
11.15Bezpečnost a nařízení EU General Data Protection Regulation – představíme si celou řadu vestavěných bezpečnostních technologií a důležité nástroje Microsoftu (SecureScore a Security&Compliance) pro zajištění maximální ochrany dat a jak vám mohou pomoci splnit technologické požadavky GDPR.
12.30Oběd
13.30Inspirace od zákazníků Office 365 – Na praktických příkladech si projdeme různé případové studie, proč si zákazník vybral Office 365, co mu to pomohlo vyřešit. Dále si vysvětlíme jak představit hodnotu Office 365 (demo a nabídka) a jaká je podpora Microsoftu.
15.30Ukončení

Registrace

Co je důležité pro účast na semináři?

Podmínkou pro účast na semináři není mít s sebou vlastní notebook. Ale pokud byste jej měli s aktivním Office 365, benefitem v rámci partnerského programu MPN, budete si moci reálné ukázky vyzkoušet přímo s námi.Na předplatné mají nárok partneři s Microsoft Action Pack, Silver a Gold kompetencí. Při aktivaci postupujte dle návodu. V případě potíží s aktivací kontaktujte regionální podporu.

Co si odnesete?

Bližší informace získáte na telefonu +420 727 924 878 nebo e-mailu ms@sws.cz.